januari 08, 2014
|

Det här med selfies. Det är nog inget för mig. Det är meningen att jag ska hålla i kameran och plåta andra. Inte mig själv. Så är det med det. Kikade nyligen runt på lite reviews på olika kamerafilter, närmare bestämt Lee Big Stopper. Jag har redan bestämt att det är det jag vill ha, men i väntan på en framtid då jag kanske får råd att köpa det, så suktar jag lite på olika webbsidor så länge. I och med detta hamnade jag hos en kille som åkte till island och fotade med ett. Och då kom allt tillbaka från min egen resa dit i somras. Som jag längtar tillbaka dit.
För de som inte varit där rekommenderar jag varmt att försöka åka, hyra en bil och köra runt planlöst. Man behöver inte verkligen köra långt förrän man hittar de mest fantastiska ställena att tex fotografera på.

Personligen håller jag tummarna för att jag kan åka dit snart igen.
Jag och Malin åkte dit i juni, men en vecka som vi spenderade där räcker inte! Nåväl.

Där blev det i alla fall en selfie…. Note to self, använd inte 14mm objektiv när du tar selfies…

Jag tog en selfie på mig själv när jag var på Island och besökte Blue Lagoon.