december 28, 2013
|

Nu när lugnet äntligen lagt sig efter all julstress med allt vad det innebär har jag äntligen fått lite tid över till lite foton. Lyckan när man ser glädjen hos ens barn när de öppnar sina paket. När jag ser Alma bli så glad undrar jag om jag själv blivit lika glad? Jag hoppas det. Om nåt så värmer det en förälders hjärta.

Med det sagt har det varit bland de minst sagt tråkigaste av julhelger.
Det började strax innan då Alma drabbades av magsjuka och började kaskadspy i två dagar. Nästan direkt började Malin känna av samma. Detta då precis under julafton och juldagen… Och så till slut var blev det min tur. Typiskt.. men å andra sidan, en gång om året kan man väl vara sjuk, och nu var det ju lite sista chansen.

Fotona

Här lite foton från julklappsöppnandet. Tyvärr missade Alma jultomten precis pga klädombyte efter maten, men jag tänker med tanke på hennes kommentar när ”det knackade på dörren” var ”Nu blir jag nog blyg…”  så gör det kanske inte så mycket. Vi får hoppas på att tomten hinner stanna till lite längre nästa år.

Tips: Klicka på de fyra pilarna längst ner i högra hörnet för att se bilderna stort!

tags: , ,