februari 05, 2014
|

Det är någon i familjen Quist som fyller år idag. Någon blir stor tjej. Och frågar man henne hur gammal hon blir visar hon stolt upp tre fingrar. Åtminstone åtta av tio gånger.
Typiskt nog var detta en sådan morgon då både jag och Malin hade bråttom iväg på morgon så det blev inte mycket till firande. Jag tänker att det inte spelar så stor roll som kommande födelsedagar. Dessutom hinner vi mysa hela kvällen. Nu när jag är ute på min första av tre praktikperioder innebär det att jag som oftast kommer hem lagom till middagen.

Till helgen kommer de närmsta av släkt och vänner över på lite kalas. Det är ju alltid kul. Och helgen efter det får Alma sitt egna kalas, tillsammans med Sofia från förskolan. Det blir nog superkul! Varm korv, tårta och fiskdamm. Sådant där man själv bara har ett vagt minne av.

Bra morgon

I morse var dag då inte bara bara jag och Malin skulle iväg tidigt, men det var också en sådan dag då Alma bestämt sig för att absolut vakna klockan 05:00 och inte somna om… Som tur var gick allt väldigt smidigt ändå. Inget gråt eller gnäll för att vi var tvungna att skynda oss till bussen. Dessutom somnade hon vagnen och sov hela vägen till förskolan, så hon fick en liten powernap ändå. Förhoppningsvis får hon en liten blund på vilostunden också…….

Alma hann fram till barnen frukost på förskolan och jag hann med råge till mitt uppehälle. Så allt som allt har det varit en ganska bra morgon.

 Den här tjejen fyller år idag!